Декември подаръци награди Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели покана за фестивала „Зимна Приказка“ от „Vertera Bulgaria - to be healthy'

Спечели покана за фестивала „Зимна Приказка“ от „Vertera Bulgaria - to be healthy'


Изтекла !
Описание:

Т О М Б О Л А
ХАРЕСАЙ, КОМЕНТИРАЙ, СПОДЕЛИ (в тази последователност) и спечели билет на стойност 30 лв. за два дни за своята Зимна Приказка . 10 от вас получават шанса да присъстват безплатно на фестивала „Зимна Приказка“ на 20 – 21.01.2018 г. в Inter Expo Center, София. 
На 17 януари 2018 г. на случаен принцип ще бъдат избрани 10 щастливци, които ще се потопят в магията на фестивала. Спечелилите ще бъдат обявени на същата дата на страницата ни „Vertera Bulgaria - to be healthy“ и ще се свържем на лично съобщение с тях.
А какво ще откриеш за себе си?
Мастър Кулинарни Класове с едни от най-добрите мастър шефове!
Десетки лекции с едни от най-добрите лектори в сферата на здравето и психологията!
Десетки спортни класове и практики – различни видове йога, канго джъмпс, табата, танци, силови тренировки, ритъм терапия и още много!
Десетки спортни занимания и игри за децата – лека атлетика, кънки, хокей, тенис, търсене на съкровища и много други!
Десетки творчески работилници – керамика, рисуване, готвене, работа с хартия, свирене на музикални инструменти, изработка на козметика и още, и още!
И всичко това в уютна атмосфера придружена с чаша греяно вино, чай, топъл шоколад или вкуснотийка, която може да вземеш от къта за хранене!
Разбира се там са и прекрасните изложители, които ще те потопят в света на техните качествени продукти.
Печелейки билет за Фестивала получаваш достъп до всички лекции, спортни класове, работилнички и активности. На входа ще получиш подарък + ароматна чаша чай!
Входът за деца до 12 години включително е безплатен!
Очакваме те на 20 – 21.01.2018 в Inter Expo Center, София, за да се потопим заедно в два магически дни, да се усмихнем на зимата и да и дадем възможност да ни разкаже своята Зимна Приказка!


https://web.facebook.com/VerteraBulgaria.ToBeHealthy/photos/a.315880542228108.1073741828.315739108908918/332909537191875/?type=3&theater
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете