Декември подаръци награди Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели подаръчен ваучер на стойност 1000 лeва от Mega Mall

Спечели подаръчен ваучер на стойност 1000 лeва от Mega Mall


Изтекла !
Описание:


 Механизъм на Играта
1. Всеки, който иска да вземе участие в Играта, трябва да дойде в Мега Мол София между 13 декември 2017  г. и 13 януари  2018  г. и да направи покупки на територията на търговския център на минимална стойност от  15 лв. Всеки участник трябва да изтегли мобилното приложение на Мега Мол, да се регистрира, като коректно попълни своите данни, и да участва в секция „Игри“. Ако вече има профил в мобилното приложение на Мега Мол, участникът може да стартира своето участие директно от секция „Игри“, като попълни номер на касова бележка, прикачи коректно направена снимка на касова бележка /снимана вертикално/; снимката трябва да бъде ясна; ако бележката е прекалено дълга, тя трябва да бъде прегъната по начин, от който се виждат необходимите данни – магазин, обща сума на направената покупка, номер на касовата бележка, дата и час на издаване, попълнени име на магазин и сума на приложената касова бележка.
Ако участникът играе с повече от една касова бележка в един ден, покупките трябва да бъдат направени в различни магазини в Мега Мол.
2 Всеки клиент има право да участва неограничен брой пъти, като 1 касова бележка може да се използва само за 1 участие.  Комбинация на бележки за едно участие не е възможна.
В същият период клиентите могат да участват с една и съща касова бележка и в други игри, които се организират на място в търговски център "Мега Мол" на бюро Информация.
3. В Играта клиентите могат да участват само с касова/и бележка/и, направени в периода на текущата игра.
4. След коректно изпълнение на стъпките от т. 4.1.1. участникът ще бъде включен в Томболата и ще види съобщение, че участието му е прието.
5. Покупката/ите за участие в Играта трябва да бъде/ат направена/и в в периода на текущата игра. След приключване на периода на играта няма да бъде възможно въвеждането на нова касова бележка за съответната игра.
6. Касови бележи от обектите на Easy Pay, SDI, Райфайзенбанк ЕАД и Casino Palms Merkur не се приемат за участие в Играта. С касови бележки от "BILLA" може да се участва ограничено по един път на ден. Касовата бележка трябва да бъде на минимална стойност от 15 лв.


http://megamallsofia.bg/bg/event/igrai-za-podarachen-vaucher-na-stoinost-1000-leva-s-mega-mall-app_i687
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете