Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели един от 8 козметични комплекта!

Спечели един от 8 козметични комплекта!


Изтекла !
Описание:

В играта „8-те чудеса, които искаш да ти се случат през 2018-а“ можете да се включите като на редакционната ни поща edna@netinfo.bg ни изпратите имейл с 8-те ваши лични новогодишни пожелания.

Озаглавете имейла си „Празнична игра“, а пожеланията си номерирайте с цифри, както сме го направили ние горе в нашите.

Освен вашите пожелания, в края на имейла ни напишете вашите 3 имена, възраст (над 18 години), актуален град, адрес и телефон.

Периодът на играта е от днес, 6.12 (сряда) до 23:59 ч. на 31.12 (неделя). В периода на играта пожелания на участници ще се публикуват в Коледния кът на Edna.bg по редакторска преценка. 8-те победителя ще бъдат избрани от редакторския екип на сайта на 2.01.2018 година (вторник) и ще бъдат обявени в сайта чрез статия в рамките на деня.

8 от вас ще спечелят по 1 брой прекрасен козметичен комплект, състоящ се от 5 части.

А сега е време и да ви разкажем малко повече за наградите, които ви очакват! Те са предоставени с любезното съдействие от нашите приятели от Avene и Ducray.

В играта се състезавате за 1 бр. комплект козметика Avene и Ducray, съдържащ 5 прекрасни продукта:

Eau Thermale Avene Термална вода

Основна успокояваща грижа за чувствителна, свръхчувствителна и склонна към раздразнения кожа. Термалната вода Avène има уникален и постоянен състав, на който се дължат нейните успокояващи и антииритативни свойства, доказани в многобройни научни трудове.


Адрес за участие:
https://www.edna.bg/svobodno-vreme/praznichnata-igra-na-edna.bg-8-te-chudesa-koito-iskash-da-ti-se-sluchat-prez-2018-a-igraj-i-specheli-edin-ot-8-kozmetichni-komplekta-4651153
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете