Декември подаръци награди Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели пералня със сушилня AEG 9000 ÖKOKombi

Спечели пералня със сушилня AEG 9000 ÖKOKombi


Изтекла !
Описание:

Механизъм за провеждане на играта

1.За участие в играта, за участникът е необходимо да изпълни 3 стъпки, описани на страницата на играта на уебсайта на AEG България. Стъпка 1: Участникът трябва да хареса (Like) Фейсбук страницата на AEG България (https://www.facebook.com/AEGbulgaria/ ) от личния си Фейсбук профил. Стъпка 2: Участникът трябва да отговори правилно на въпроса в регистрационната форма на играта и да предостави име и фамилия, email адрес и телефон за връзка.  Стъпка 3: Участникът трябва да сподели страницата на играта чрез бутоните  "Препоръчване" (Recommend) или "Споделяне" (Share) от личния си профил във Фейсбук.

 

2.В случай, че потребителят отговаря на условията за участие, посочил е правилния отговор и е изпълнил точно стъпките в конкретната игра, името му се включва в механизма за печелене на наградата, обявен в текста на страницата на играта.

 

3.Печелившият участник се избира на случаен лотариен принцип измежду всички участници, изпълнили условията по т. .1. в играта.

 

4.Забранени са действия от страна на участниците, с които се увеличава възможността за спечелване на награда, посредством използване на средства и методи, различни или противоречащи на зададените в Правилата.

 

5.ОРГАНИЗАТОРЪТ и ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ на играта си запазват правото да дисквалифицират съответния участник или участници, да свалят от игра неговите/нейните участия и да го/я лишат от правото да спечели получената с такава измамна цел награда.

 

6.Участник, който отговаря на условията от т..1., но не е спазил срока за участие в играта, посочен в текста на страницата на самата игра, не се включва в механизма за печелене на награда.

7. Участниците имат право да участват само по 1 път със съответния фейсбук профил/ регистрация.

8. Верният отговор на въпроса е само един.

9. Само отговорилите правилно на въпроса и изпълнили всички 3 стъпки от механизма на играта участват за спечелването на Наградата.


https://www.aeg.bg/local/promotions/specheli-peralnia-sus-sushilnia/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете