Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели пълна серия козметика с гроздe от Bilka!

Спечели пълна серия козметика с гроздe от Bilka!


Изтекла !
Описание:

​МЕХАНИЗЪМ​ ​НА​ ​ИГРАТА:

 За да участвате в томбола за спечелването на награда, трябва да направите следното:

1. Влезте на страницата на www.bilkagrape.bg

2. Отговорете правилно на трите въпроса във викторината.

3. Попълнете формата за регистрация, като въведете следните данни - три имена, телефон за връзка, електронна поща.

4. Всяка седмица в четвъртък (30.11.2017, 7.12.2017, 14.12.2017, 21.12.2017) в рамките на периода на играта ще бъдат публикувани нови три въпроса.

5. Всеки участник може да спечели една награда/ седмично в рамките на играта.

6. След регистрация в играта на www.bilkagrape.bg​ участникът ще види съобщение на екрана с потвърждение на успешната му регистрация за томболата.

7. Възможността за участие преди или след периода на играта ще бъде деактивирана.

8. При спечелване на награда в томболата, участникът ще получи е-майл от info@bilkagrape.bg​ със следния текст: “Честито! Бяхте изтеглени в томболата на експерта по гроздетерапия Bilka upgrape и печелите цяла серия с грозде, по избор - Mavrud Age Expert Collagen+ или Grape Energy Hyaluron+! Моля в отговор на този email посочете вашите три имена, адрес за доставка, телефон за връзка и коя серия предпочитате да получите за награда - Grape Energy или Mavrud Age Expert. Наградата ще получите след 1.01.2018 г. Личните данни са конфиденциални и по Закона за защита на личните данни не се преотстъпват на трети лица. Предоставянето им е необходимо във връзка с получаването на наградата. Участниците, спечелили награди от играта, могат да получат наградите си по куриер след като предоставят данни за доставка в рамките на 14 дни от обявяването на победителите от седмицата, когато са спечелили. Организаторът няма задължение за предоставяне на награди, предявени след този срок.”


Адрес за участие:
http://www.bilkagrape.bg/?utm_source=facebook&utm_medium=cpv&utm_campaign=Bilka_Grape&utm_term=18-35_f&utm_content=single_ad_2
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория