Декември подаръци награди Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете с деликатес Житница съдомиялна, комплект прибори или надуваемо легло !

Спечелете с деликатес Житница съдомиялна, комплект прибори или надуваемо легло !


Изтекла !
Описание:

Желаещите да участват в Промоцията следва да изпълнят следните условия:
Всеки, който желае да участва в Промоцията, трябва да закупи в периода от 27.11.2017г. до 08.01.2018г. сурово-сушен продукт от Деликатес Житница с промоционален етикет, да открие уникалния, промоционален 7-символен код (наричан по-долу „промо код“), намиращ се на гърба на етикета, както и да запази самия етикет.

1.1. Да регистрират минимум два или повече кода, намиращи се на етикета на сурово-сушен продукт от Деликатес Житница с промоционален етикет.

1.2. Потребителите трябва да регистрират кода чрез SМS на номер 1780 или на promodelikates.bg. Стойността на един sms е 0,29 лв. с ДДС за абонати на Telenor и 0,30 лв. с ДДС за абонати на Mtel и Vivacom.

1.3. Специално създаденият за промоцията уебсайт https://www.promodelikates.bg дава възможност на лицата, които си направят регистрация на него, да регистрират кода от етикет от промоционален продукт на Деликатес Житница, и по този начин да участват за една от наградите, които предлага Организатора.

1.4. Желаещите да участват в тегленето на наградите чрез сайта https://www.promodelikates.bg следва да попълнят вярно в регистрационната форма на сайта, на български език, своето име, фамилия, местоживеене, валиден мобилен телефонен номер за връзка, е-mail адрес и парола за достъп до профила си. В регистрационната форма не може да бъде попълван номер на стационарен телефон. Регистрационната форма е достъпна след потвърждение, че са прочели и са запознати с условията на Промоцията и натискане на бутона „Регистрирай се”.

1.5. Всеки участник, който успешно и валидно е регистрирал промоционален код чрез SMS или на сайта https://www.promodelikates.bg получава обратен отговор. На посочения мобилен телефонен номер участникът ще получи еднократно SMS съобщение, съдържащo цифрен код за активация на неговия профил. За да активира успешно своя профил, участникът трябва да въведе кода от SMS съобщението в специалното поле, което ще се появи в сайта на Промоцията. Участникът трябва задължително да запази етикета с регистрирания промо код на място, което да предпази неговата цялост, тъй като той ще му бъде изискан и проверен от Организатора в случай на спечелване на награда от Промоцията. Награда няма да бъде предоставяна при липсващ етикет със съответния печеливш промо код на него. Един промо код може да бъде регистриран само веднъж.

2. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично" вместо Участниците. От един регистриран телефонен номер може да се участва с максимум 20 кода за едно денонощие, и/или макисмум 50 кода за една седмица. 
С един потребителски профил може да се участва за жребий за специална награда – кухненски нож, гравиран с име, веднъж седмично.

3. Участниците нямат право да извършват действия или използват програми, или да правят опити за това, за да заобиколят/нарушат правилата на Промоцията за регистрация, което изкуствено увеличава шансовете за получаване на награда, извън описаното в механизма на Промоцията, като напр.: да използват несъществуващи/фалшиви имейли, включително свои и на техни приятели, неоторизирани скриптове, програми за систематично или автоматично управление на игри или отделни функции от такива програми, частично или напълно автоматизирана програма, която дава предимство на участника пред останалите участници, и др.

4. Всеки Участник, който нарушава разпоредбите на т. 10, ще бъде автоматично дисквалифициран от участие в Промоцията и/или Промоцията, включително губи правото си да получи награда от Промоцията, ако е бил избран за победител. Достъпът на такъв участник до Интернет страницата на Промоцията, https://www.promodelikates.bg може да бъде прекратен по преценка на Организатора.

5. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит или нарушение на правилата на Промоцията.


https://www.promodelikates.bg/index.php
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете