Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели Коледни подаръци от Радио ENERGY и Shell ClubSmart!

Спечели Коледни подаръци от Радио ENERGY и Shell ClubSmart!


Изтекла !
Описание:

Тази Коледа ще бъде Smart! С Радио ENERGY и Shell ClubSmart!

Тази Коледа Радио ENERGY и Shell ти дават възможност да спечелиш уникален подарък за теб или твой приятел!

Какво ще кажеш за дрон с камера, Powerbank Ferrari, ютия, тример, сешоар, смарт часовник и още десетки продукти от каталога на Shell ClubSmart?

Намери Shell Дуел във фейсбук страницата на Радио ENERGY и гласувай за подаръка, който искаш да получиш! Всеки ден някой печели! 

Тази Коледа обери точките с Радио ENERGY и Shell ClubSmart!

ClubSmart е начинът, по който Shell се отблагодарява на своите клиенти.

Програмата работи на лесен принцип: всеки може да получи ClubSmart карта бързо и напълно безплатно на касите в търговски комплекси Shell. При зареждане с висококачествените горива Shell и пазаруване в магазините Shell, клиентът събира ClubSmart точки по баланса на своята карта. Събраните точки могат да се обменят за отстъпка от цената на горивото или за подарък от ClubSmart каталога. Възнаградете се с ароматно еспресо Deli2go като обмените 99 ClubSmart точки на касата в Shell или пък изберете един от множеството подаръци от селекцията за дома, хоби, спорт, пътуване, забавление и още много.  

За повече информация относно ClubSmart и как Shell възнаграждава своите лоялни клиенти, посетете www.shellsmart.com или се обадете на безплатната телефонна линия: 0800 11515.  


Адрес за участие:
ClubSmart е начинът, по който Shell се отблагодарява на своите клиенти. Програмата работи на лесен принцип: всеки може да получи ClubSmart карта бързо и напълно безплатно на касите в търговски комплекси Shell. При зареждане с висококачествените горива Shell и пазаруване в магазините Shell, клиентът събира ClubSmart точки по баланса на своята карта. Събраните точки могат да се обменят за отстъпка от цената на горивото или за подарък от ClubSmart каталога. Възнаградете се с ароматно еспресо Deli2
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете