Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете подаръчен комплект BALEA от DM

Спечелете подаръчен комплект BALEA от DM


Изтекла !
Описание:

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА!

 

Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници. Всяко лице, което отговаря на условията за участие в играта, може да избере да участва,  както следва:

 

За да може да се включи в Играта, всеки участник следва да се регистрира на микространицата на Играта, която е достъпна чрез www.dm-drogeriemarkt.bg (онлайн платформата). За да се регистрира за участие в Играта, участникът е необходимо да попълни своите данни (три имена, имейл-адрес, телефон за контакт и населено място), да качи избрана от него своя собствена снимка, която следва да оформи като коледна картичка и да я сподели във Facebook, във Facebook Messеanger или по имейл . 

За целта е необходимо участникът да избере своя собствена снимка и да я украси по свой избор на коледна тематика с  подходяща рамка, коледни стикери и коледно пожелание.  Участникът може да избира от предоставените му на онлайн платформата рамки, стикери и коледни пожелания, за да създаде своята коледна картичка. След като завърши украсата на картичката, Участникът трябва да я сподели онлайн, кликайки по избор върху една от иконите под нея – за споделяне във Facebook, във Facebook Messеnger или по имейл.

.

От един IP адрес могат да направят регистрация за участие в Играта повече от едно лице.  Всяко лице може да направи само една регистрация за участие в Играта, като направи/съчетае безброй варианти на коледна картички и ги сподели в периода на Играта. Всеки участник участва в томболата за разпределението на наградите с всяка създадена и споделена от него коледна картичка. В случай, че участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

 

Всеки участник декларира, че избраната от него снимка, от която е създадена и разпространена коледната картичка, е с неговото собствено изображение, а не с изображението на трето лице, както и че трети лица нямат авторско право или друго право интелектуална собственост върху избраната снимка, както и каквито и да са други права върху изображението на снимката, които изключват нейното ползване от собственика на изображението и в частност участието му в Играта с тази снимка.  

 

За участие в Играта не могат да бъдат използвани снимки, изображенията на които не отговарят на правилата на морала или общоприетите етични норми.

 

 

 


Адрес за участие:
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете