Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели някоя от 100те празнични награди на DM

Спечели някоя от 100те празнични награди на DM


Изтекла !
Описание:

НАГРАДИ

 

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са общо сто (100) бр., както следва:

  • 20 бр. Balea Подаръчен комплект Fairytale, съдържащ душ-гел, 300 мл + Лосион за тяло, 200 мл + гъба за тяло;
  • 10 бр. Balea Men Подаръчен комплект Fresh, съдържащ  Душ-гел, 300 мл + Шампоан, 300 мл + Део, 50 мл;
  • 10 бр. Balea Коледен календар;
  • 24 бр. Комплекти за коледна трапеза с продукти от dm марките, по избор на Организатора
  • 36 бр. dm Карта за подарък, всяка заредена със сума на стойност 30,00 лв.

 

Всеки печеливш ще получи само една награда от гореописаните, на случаен (томболен) принцип.

 

Спечелените награди  не могат да бъдат заменяни с друга от посочените награди или  с други стоки от асортимента в търговската мрежа на Организатора или да се изплащат в пари.

 

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

 

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА!

 

Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници. Всяко лице, което отговаря на условията за участие в играта, може да избере да участва, както следва:

 

За да може да се включи в Играта, всеки участник следва да се регистрира на микространицата на Играта, която е достъпна чрез www.dm-drogeriemarkt.bg (онлайн платформата). За да се регистрира за участие в Играта, участникът е необходимо да попълни своите данни (три имена, имейл-адрес, телефон за контакт и населено място), да качи избрана от него своя собствена снимка, която следва да оформи като коледна картичка и да я сподели във Facebook, във Facebook Messеanger или по имейл . 

За целта е необходимо участникът да избере своя собствена снимка и да я украси по свой избор на коледна тематика с  подходяща рамка, коледни стикери и коледно пожелание.  Участникът може да избира от предоставените му на онлайн платформата рамки, стикери и коледни пожелания, за да създаде своята коледна картичка. След като завърши украсата на картичката, Участникът трябва да я сподели онлайн, кликайки по избор върху една от иконите под нея – за споделяне във Facebook, във Facebook Messеnger или по имейл.

.

От един IP адрес могат да направят регистрация за участие в Играта повече от едно лице.  Всяко лице може да направи само една регистрация за участие в Играта, като направи/съчетае безброй варианти на коледна картички и ги сподели в периода на Играта. Всеки участник участва в томболата за разпределението на наградите с всяка създадена и споделена от него коледна картичка. В случай, че участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

 

Всеки участник декларира, че избраната от него снимка, от която е създадена и разпространена коледната картичка, е с неговото собствено изображение, а не с изображението на трето лице, както и че трети лица нямат авторско право или друго право интелектуална собственост върху избраната снимка, както и каквито и да са други права върху изображението на снимката, които изключват нейното ползване от собственика на изображението и в частност участието му в Играта с тази снимка.  

 

За участие в Играта не могат да бъдат използвани снимки, изображенията на които не отговарят на правилата на морала или общоприетите етични норми.

 

 

 


Адрес за участие:
http://www.dm-bulgaria.com/dm-xmas/#stiker
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете