Декември подаръци награди Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

СПЕЧЕЛИ 8 iPhone 8 и още над 1000 награди от Handy!

СПЕЧЕЛИ 8 iPhone 8 и още над 1000 награди от Handy!


Изтекла !
Описание:

1. Всяко лице, желаещо да участва в Кампанията трябва в Периода на Кампанията да :

а. посети магазин на ХЕНДИ на територията на РБългария, да попълни собствените си име, фамилия и мобилен номер в предоставения му от служителите на Организатора Талон за участие и да пусне попълнения Талон за Участие в поставената за целите на Кампанията в търговския обект на ХЕНДИ специална кутия, или

б. се регистрира или съответно да има валидна регистрация на https://www.facebook.com/ (съгласно правилата на страницата) и да посети фейсбук страницата на ХЕНДИ на адрес : https://www.facebook.com/handy.bgилида посети корпоративната страница на Организатора на адрес www.handy.bg, където да открие банера и/или брандираните полета, рекламиращи Кампанията. При кликване с мишката върху банера и/или брандираните полета, рекламиращи Кампанията, пред Участника се разкрива Регистрационната форма за участие в Кампанията, в която Участникът трябва да попълни собствените си име, фамилия и мобилен номер, да се съгласи с настоящите Общи условия и да потвърди участието си в Кампанията чрез натискане на бутон „Регистрация“. При желание от страна на Участника същият може да попълни в Регистрационната форма и валиден електронен адрес за връзка с него.

2.  Точното извършване на действията по т. 7.1. б. а) или б. б) от Участника води до автоматичното му включване в тегленето на Седмичните награди. В случай, че Участикът желае да участва и в тегленето на Голямата Награда той трябва задължително да попълни освен данните по т. 7.1. б. а) и б), и регистрационния номер на личния си автомобил.

3. При нарушения или опит за манипулация на Кампанията, нерегламентирано или несъответстващо на настоящите Общи условия участие, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира Участника.


http://handy.bg/bg/insurance_form
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете