Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете почивка за двама за пет нощувки в Winslow Infinity&Spa

Спечелете почивка за двама за пет нощувки в Winslow Infinity&Spa


Изтекла !
Описание:

Стъпка 1: Между 01.11.2017г. и 31.12.2017г. закупете от участващите търговски обекти, продукт/продукти на СПЕТЕМА, на стойност над 5,99 лв. При закупуването на два или повече продукта с по-ниска стойност, е необходимо те да бъдат вписани на ЕДНА касова бележка (фискален бон), така че общата им стойност да достигне минимум 5,99 лв.

Стъпка 2: Регистрирайте своето участие по следния начин:

Като регистрирате общата стойност на всички артикули СПЕТЕМА, номера на касовата бележка /фискален бон/, дата, час, име, фамилия, възраст, e-mail, телефонен номер, адрес за доставка на наградата, на адрес: www.winter.spetema.com

Стъпка 3След попълване на всички задължителни полета, всеки участник веднага получава информация дали регистрираната касова бележка е печеливша.

1.2. Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки/фискални бонове в Играта от един и същ електронен адрес.

1.3. Всяка една касова бележка може да спечели една награда.

1.4. В играта не участват касови бележки, издадени в нарушение на действащото данъчно законодателство в страната.

1.5. Уникален идентификатор на всеки участник е посоченият от него електронен адрес

2. Награди

За периода на играта Организаторът ще раздаде 300 (триста) броя награди.

  • Стъклена чаша фредо еспресо с бранд Spetema – 100 бр.
  • Одеяло с бранд Spetema – 100 бр.
  • Термо чаша с бранд Spetema – 50 бр.
  • Календар Spetema – 50 бр.
  • Голяма награда – почивка за двама за пет нощувки в Winslow Infinity&Spa, което следва да бъде осъществено в периода 10.01.2018 – 01.09.2018 г. и включва хотелско настаняване.

Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер. Участниците в играта се състезават за 301 награди в рамките на 61 дни.

3. Механизъм за избор на победител за голямата награда

3.1. Победителят за голямата награда ще бъде избран на лотариен принцип на 04.01.2018 г. В томболата ще вземат участие само участници, регистрирали касови бележки, с минимална стойност на закупените артикули СПЕТЕМА от 5,99 лв., регистрирани в периода от 0:00 часа на 01 ноември 2017 г., до 23:59 часа на 31 декември 2017 г.

3.2. Забранени са действия от страна на участници в играта, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира съответния участник и да го лиши от правото да получи спечелената в резултат на такива действия награда.

3.3. В случай, че по време на Играта или след нейния край бъде установено, че някои от спечелилите участници не отговарят на условията на настоящите правила, техните награди ще бъдат разпределени измежду всички участници в Играта от софтуер на случаен принцип.


Адрес за участие:
http://winter.spetema.com/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете