Декември подаръци награди Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете над 30 почивки в български курорти

Спечелете над 30 почивки в български курорти


Изтекла !
Описание:

1. Начин на провеждане
1.1. Всеки регистриран, който отговаря на предварителните изисквания за регистрация, и запази документ за реализираните нощувки до края на играта може да спечели една от наградите в играта. Изпълнителят си запазва правото да направи проверка за достоверността на документа чрез проверка на подадените от участника данни за период и място на настаняване.
1.2. За да се включи в играта, всеки участник трябва да посети интернет страницата на кампанията neochakvanavakancia.bg и да създаде свой профил чрез посочените способи.
1.3. Регистрацията на участника (създаване на профил) включва следните данни: име и фамилия, ЕГН/ номер на документ за самоличност, период на настаняване, град и място на настаняване и съгласие, че участникът е запознат с правилата на играта.
1.4. Веднъж създал своя профил, потребителят достъпва лотарията чрез посочения профил за потребителско име и парола за достъп. Потребителят може да използва за вход и профила си в Google+ или Facebook.
 
2. Механизъм на играта
2.1. Участникът въвежда всички необходими данни в сайта neochakvanavakancia.bg, които могат да удостоверят достоверността на осъщественото от него настаняване.
2.2. Участникът трябва да съхранява всички необходими документи, свързани с настаняването, за да ги представи за справка при спечелване и получаване на награда.
2.3. В играта могат да бъдат регистрирани реализирани нощувки, които са осъществени в периода от 10 октомври 2017 година до 10 декември 2017 г., включително.
2.4. Участникът може да регистрира неограничен брой настанявания, реализирани в периода на провеждане на играта.
2.6. Всяко реално настаняване с период не по-малък от три броя нощувки,  може да участва самостоятелно в жребия за награда.
2.9. С участието в играта се приема, че участникът се е запознал с настоящите правила на играта, приема ги доброволно и се съгласява с тях.
2.10. Служители на Министерство на туризма проверяват валидността на всяка регистрация преди предоставянето на награда на победителя. В случай, че регистрацията е недействителна или е грешно попълнена, наградата няма да бъде връчена на избрания печеливш.


https://www.neochakvanavakancia.bg
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете