Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете продукти на Philips в категорията красота

Спечелете продукти на Philips в категорията красота


Изтекла !
Описание:

5.1. Организаторът осигурява интернет-страница на Кампанията, която е обособено място в глобалната интернет мрежа, определено чрез своя унифициран адрес (URL) по HTTP-протокол и съдържащо файлове, програми, текст, звук, картина, изображение или други материали и ресурси, което е определено от Организатора за провеждане на Кампанията, а именно: интернет-страницата на  http://www.consumerproducts.philips.com/LP=6058.

 

5.2. В периода на провеждане на Кампанията участниците могат да се регистрират на: http://www.consumerproducts.philips.com/LP=6058 и да следват стъпките за участие. Всички лица навършили осемнадесет годишна възраст към момента на стартиране на Кампанията, посетили промоционалната страница http://www.consumerproducts.philips.com/LP=6058 и регистрирали се за участие в Кампанията в периода от 29.09.2016 до 31.12.2017г., могат да спечелят награда продукти на Philips, посочени в настоящите правила.

Стъпки за регистрация:

 

1.       Посетете промоционалната страница http://www.consumerproducts.philips.com/LP=6058.

2.       Попълнете формата за регистрация със следната задължителна информация:

-       Име;

-       Фамилия;

-       Пол;

-       Дата, месец, година на раждане;

-       Имейл адрес;

-       Маркирайте полето „Съгласен съм с Политиката за конфиденциалност и условията на Играта“;

-       Маркирайте полето „Декларирам, че към настоящия момент имам навършени осемнадесет години“;

-       Маркирайте полето „Предоставям своето съгласие да получавам в бъдеще информация за Philips продукти и промоции“.

Това поле не е задължително и Организаторът не задължава участника в играта да предостави своето съгласие, за да бъде завършена неговата регистрация.

3. Кликнете на бутона за регистрация/изпращане на данните

След като попълните регистрационната форма, избирате бутона, веднъж избрана тази опция, не можете да се върнете и модифицирате предоставената вече лична информация.

Регистрацията ще бъде завършена с потвърждаващо съобщение на уеб страницата, или със съобщение, обясняващо причината за отказа на регистрация. Регистрацията би била неуспешна в случай че:

-       участникът не попълни всички задължителни полета;

-       участникът предостави непълна или некоректна информация;

-       участникът заяви своето желание за участие в играта в срок извън посочения;

 

5.3. Участието в Кампанията не е обвързано с покупка на продукти, предлагани от Организатора.

5.4. Всеки участник може да спечели само за 1 (една) предметна награда.

5.5. Участниците нямат право да извършват действия или да използват програми, или да правят опити за това, за да заобиколят/нарушат правилата на Кампанията за регистрация, което изкуствено увеличава шансовете за спечелване на награда, извън описаното в механизма на Кампанията, като напр. да използват неоторизирани скриптове, програми за систематично или автоматично управление на игри или отделни функции от такива програми, частично или напълно автоматизирана програма и др.

5.6. Всеки Участник, който нарушава разпоредбите на т. 5.5., ще бъде автоматично дисквалифициран от участие в Кампанията, включително губи правото си да получи спечелена награда от Кампанията, ако е бил определен за печеливш.

 


Адрес за участие:
http://www.consumerproducts.philips.com/LP=6058?origin=13_bg_bg_crm_fb_campaign_acquisition__kitchen_juicers_juicer_sep_domain_ad1_regpage
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете