Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете All Inclusive уикенди за двама и още атрактивни награди

Спечелете All Inclusive уикенди за двама и още атрактивни награди


Изтекла !
Описание:

Участвай в лятната игра на информационен сайт Burgas24.bg - "Дестинация Юг" и ние ще те пренесем на южния бряг на морето, абсолютно безплатно. 

За целта, в делничните дни между 24 юли и 18 август, на www.burgas24.bg/burgas24game, ние ще публикуваме невероятните картини на талантливия бургаски художник Росен Поптомов, рисувани на най-красивите места в региона. От теб се иска да попълниш формата за участие и възползвайки се от жокерите към всяка картина, да ни кажеш кое е селото или градът, което е вдъхновило Росен. За всяка една картина ще разполагаш с два дни време за отговор. Достатъчно, за да възстановиш красивите спомени от мястото в съзнанието си. 

Два дни след публикуването на всеки пейзаж, на burgas24.bg/burgas24game ще можеш да провериш верния отговор и да получиш повече информация за изобразеното населеното място и как тази година можеш да се позабавляваш там. 

Отговаряй кое място е изобразено на всяка картина в "Дестинация Юг", любувай се на красивите морски пейзажи и увеличи възможността си спечелване на награда. А наградите, които осигуриха нашите спонсори са повече от страхотни. Участвайки в играта ни, вие имате възможността да спечелите една от следните награди:


Адрес за участие:
https://www.plovdiv24.bg/burgas24game
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете