Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

СПЕЧЕЛИ ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО ДУБАЙ от Радио ENERGY

СПЕЧЕЛИ ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО ДУБАЙ от Радио ENERGY


Изтекла !
Описание:

И това лято Радио ENERGY ще ти даде възможност да спечелиш почивка за двама в Дубай!

Регистрирай се тук, като кажеш с кого искаш да отидеш в Дубай. Всеки ден ще теглим по 20 регистрирани участника. Ще се обадим както на тях, така и на приятелите, които са посочили като желана компания за почивка в Дубай. Ако и двамата отговорите ENERGY, имате шанс да спечелите 7 дневна почивка за двама в Дубай!

ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция се случва със съдействието на: Дрийм холидейс – по пътя на вашите мечти!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДРИЙМ ХОЛИДЕЙС ЗА ВАШАТА ПОЧИВКА? 

Защото: 

  • През годините Дрийм холидейс изградиха стабилна и доверена мрежа от партньори по целия свят, представители на най-големите местни туроператори и агенти
  • Дрийм холидейс са проверили лично всеки хотел, който предлагат
  • Дрийм холидейс съставят грижливо и внимателно всяка програма и винаги изпращат свой представител на място, за да гарантират коректното и отлично обслужване

Затова независимо дали жадуваш за безгрижна почивка, вечно лято и коктейли, или си авантюрист, готов да покори непознати земи и да опознае нови култури, Дрийм холидейс ти предлага най-добрите маршрути и обслужване. 

Дрийм Холидейс е лицензиран Туроператор с удостоверение за регистрация РК-01-6880, издадено от Министерство на Икономиката, Енергетиката и Туризма. 

Дрийм Холидейс БГ ООД има сключен договор за застраховка „Отговорност на туроператора”, съгласно чл.42 от Закона за туризма, с номер на застрахователната полица – 1310013150000408829 на ЗАД “Армеец”. 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!


Адрес за участие:
http://radioenergy.bg/game/specheli-ekskurziya-za-dvama-do-dubai2017
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете