Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете USB флашка, възглавница и куфар или барбарон

Спечелете USB флашка, възглавница и куфар или барбарон


Изтекла !
Описание:

 Механизъм за спечелване на USB флашка, възглавница или куфар

5. Промоцията се провежда на уеб сайта www.queens.bg („сайта на Промоцията“).

6. Участието в Промоцията е обвързано с покупка. В Промоцията участват всички вкусове на плодовите напитки „Queen’s”, в стъклени бутилки от 250 ml, с промоционални етикети на тях /Лимон-Мента, Малина-Мента, Диня-Ябълка, Кактус-Зелен лимон, Алое вера-Бяло грозде, наричани по-долу „промоционалните продукти“.

7. Продажбите на промоционалните продукти, започват от 01.04.2017 и продължават до 15.07.2017. Промоционалните продукти могат да бъдат налични и продавани в търговската мрежа и извън горепосочения период, но регистрирането на промоционални кодове и предявяването на награда „Безплатна бутилка“ ще бъде невъзможно извън този период.

Какво трябва да направите, за да участвате в Промоцията?

8. Всеки, който желае да участва в Промоцията, трябва:

8.1. Да закупи в периода от 01.04.2017г. до 15.07.2017г. плодова напитка Queen’s 250 ml, с промоционален етикет.

8.2. Да открие уникалния, промоционален 10-символен код (наричан по-долу „промо код“), намиращ се на гърба на етикета, както и да запази самия етикет.

8.3. Да заяви своето участие на уеб сайта на Промоцията: www.queens.bg в периода от 00:00 часа на 01.04.2017г. до 23:59 часа на 15.07.2017г., като създаде свой потребителски профил, попълвайки данните в задължителните полета: име, фамилия, мобилен телефонен номер, валиден имейл адрес и парола за достъп. Имейл адресът служи като потребителско име.

8.4. На посочения мобилен телефонен номер участникът ще получи еднократно SMS съобщение, съдържащo 6-цифрен код за активация на неговия профил. За да активира успешно своя профил, участникът трябва да въведе кода от SMS съобщението в специалното поле, което ще се появи в сайта на Промоцията.

8.5. Потвърждавайки създаването на своя профил в сайта на Промоцията, физическото лице или законният представител – родител/настойник, дава съгласието си за обработване на собствените си или на представлявания лични данни. Също така, с потвърждаването на своя профил, физическото лице или законният представител – родител/настойник, приема да се ангажира с тези Официални Правила и задължително да спазва техните условия, както и декларира, че има навършени 14 години, че действа като законен представител, в случай че участва от името на малолетно лице, както и че има съгласие на родител / настойник за участие в Промоцията, в случай че е непълнолетно лице.

8.6. Участникът създава своя профил за участие в промоцията еднократно. При следващо влизане в своя профил на сайта www.queens.bg, участникът използва само имейл адреса си и паролата си за достъп.

8.7. След като участникът е активирал успешно своя профил, той вече може да започне участието си в Промоцията, като избере награда и регистрира в уеб сайта www.queens.bg промо кода под етикета.

9. За успешно регистриране на промо код се изисква:

9.1. Той да бъде изписан правилно с главни латински букви и цифри в предвиденото за това поле на сайта на Промоцията.

9.2. Въвеждането на промо кода трябва да стане в рамките на периода от 00:00 часа на 01.04.2017г. до 23:59 часа на 15.07.2017г.

10. Участникът трябва задължително да запази етикета с регистрирания промо код на място, което да предпази неговата цялост, тъй като той ще му бъде изискан и проверен от Организатора в случай на спечелване на награда от Промоцията. Награда няма да бъде предоставяна при липсващ етикет със съответния печеливш промо код на него.

11. Един промо код може да бъде регистриран само веднъж.

12. Промо кодът дава право на участие или за моментна награда – USB флашка, или за седмична такава – възглавница или куфар. Седмичните награди се печелят чрез томбола, която се тегли всеки понеделник в периода от 08.05.2017 до 17.07.2017г.

13. Всеки участник има право да избира за каква награда да регистрира своя промо код. Ако реши да участва за моментната награда – USB флашка, при която веднага разбира дали я печели или не, е достатъчно да регистрира само един промо код. Ако обаче реши да участва за някоя от т.нар. седмични награди – възглавница или куфар, той трябва да регистрира 2 или съответно 3 промо кода. Така напр. двата промо кода, регистрирани за възглавница, ще му дадат право на едно участие в предстоящата седмична томбола за възглавници, а ако е регистрирал три промо кода за куфар, то те ще му гарантират едно участие в предстоящата седмична томбола за куфари. Ако реши, участникът може да регистрира напр. и 6 промо кода в рамките на една седмица с цел спечелване на куфар, което ще му даде право на общо две участия в предтсоящата седмична томбола за куфари. Ако пък регистрира 9 промо кода за куфар в рамките на една седмица, това ще е равно на 3 участия в предстоящата томбола и т.н. Един уникален участник има право да регистрира неограничен брой промо кодове в рамките на една календарна седмица, които могат да му осигурят неограничен брой участия в седмичните томболи или пък да му донесат максималния за промоцията брой моментни награди. Един уникален участник може да бъде изтеглен като печеливш само един път в съответната седмична томбола и съответно да спечели само една награда от тази томбола. За уникален се счита участник, чиито имейл адрес и мобилен телефонен номер не съвпадат с тези на друг участник (потребителски профил).

14. Независимо дали са печеливши или не, веднъж регистрирани и участвали за моментна награда или в дадена седмична томбола, промо кодовете не се прехвърлят за участие в следващите седмични томболи от Промоцията. Така регистрирането на промо кодове при всяка следваща седмица започва отначало за всеки участник.

Изключение: Ако напр. участник в рамките на една календарна седмица е регистрирал 4 промо кода за награда куфар, то той ще участва в томболата за тази календарна седмица само с 3 от тях, като 1 код остава неизползваем. В този случай, участникът не губи този код – той продължава да фигурира в профила му и се прехвърля в следващата седмица и така, докато участникът не регистрира още 2 кода за куфар, т.е. да станат общо 3 кода, което да му даде право на ново участие в седмична томбола. Ако обаче до края на промоцията (15.07.2017) участникът не успее да регистрира нужните му още 2 промо кода за куфар, той губи този един, вече въведен код. Същото изключение важи и при регистрираните кодове за възглавнмници.

15. Ако участник спечели някоя от следните награди – USB флашка, възглавница или куфар, той е длъжен да предостави на куриера етикетите с печелившите промо кодове при получаването на наградата. Ако е спечелил USB флашка, е длъжен да предостави 1 промоетикет, ако е спечелил възглавница – 2 промоетикета, ако е спечелил куфар – 3 промоетикета, като промо кодовете на тях трябва задължително да съответстват на печелившите.

IV.2. Механизъм за спечелване на барбарон

16. За спечелване на барбарон не е нужно участникът да регистрира промо кодове. За да участва за тази награда, той трябва да се включи във видео конкурс, който изисква изпълнение на качествена задача. Тя се състои в следните 4 стъпки:

16.1. Свали мобилното приложение GramoFun Queen’s на своя телефон.

16.2. Пусни го и направи свежо видео клипче със светеща(и) промо бутилка(и) Queen’s 250ml.

16.3. Качи клипчето с хаштаг #gramofun на Facebook страницата на Queen’s https://www.facebook.com/QueensBG/ в периода от 01.05 до 15.07.2017 и участвай във видео конкурса. Всяка седмица жури ще избира по 9 печеливши, като само последната седмица печелившите ще бъдат 10. Печелившите ще бъдат обявявани всеки понеделник за предходната седмица и ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Queen’s, както и на уебсайта www.queens.bg.

16.4. Колкото по-креативно, забавно и оригинално е клипчето, толкова по-голям шанс имаш да грабнеш барбарон.

ВАЖНО: Клипчето може да бъде качено както на стената във Facebook страницата на Queen’s, така и като коментар под пост, свързан с видео конкурса. Задължително условие е клипчето да бъде придружено с хаштаг #gramofun и да бъде публично достъпно, т.е. да е качено от отключен Facebook профил.

IV.3. Механизъм за спечелване на безплатна бутилка

17. За да спечели награда безплатна бутилка, потребителят трябва да провери под капачката на промоционалния продукт. Ако под капачката има надпис „Безплатна бутилка“, той има право да получи една безплатна бутилка, като предаде печелившата капачка в някой от т.нар. наградни центрове – търговски обекти, участващи в Промоцията и обозначени със специален стикер. Виж списъка с наградни центрове ТУК.


Адрес за участие:
http://queens.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете